Tā kā tradicionālās izsekošanas metodes kļūst mazāk efektīvas, uzņēmumiem ir nepieciešams uzticams un future-proof risinājums. Un šeit lielu lomu spēlē Conversions API — servera puses izsekošanas risinājums, kas ir mainījis veidu, kā uzņēmumi izseko savas Facebook reklāmas kampaņas.

Šajā rakstā mēs apspriedīsim, kāpēc Conversions API pakalpojums būtiski maina situāciju un kā tas var pārveidot tavu biznesu. Izprotot tā priekšrocības, tu sapratīsi, kāpēc tas kļūst par būtisku rīku mārketinga speciālistiem visā pasaulē.

 

Labāks Attribution

Izmantojot tradicionālo attribution, var būt grūti noteikt, kuras kampaņas nodrošina visvairāk reklāmguvumu. Taču, izmantojot servera puses traacking, Conversions API saņem datus, kas var nebūt pieejami, izmantojot klienta puses tracking metodes. Tas atvieglo kampaņas labāku optimizāciju, jo varat precīzi attiecināt reklāmguvumus uz konkrētām reklāmām.

 

Uzlabots privātums un drošība

Laikā, kad pieaug bažas par privātumu un dažādiem noteikumiem, uzņēmumiem jāprioritizē datu aizsardzība. Conversions API izmanto šifrētus datus, lai aizsargātu lietotāju personisko informāciju un nodrošinātu atbilstību konfidencialitātes noteikumiem.

 

Conversions API iespēju izpratne

Conversions API (CAPI) sniedz visaptverošu priekšstatu par reklāmu rezultātiem, precīzi izsekojot lietotāju darbības, izmantojot servera puses datus. Šie dati ir precīzāki un detalizētāki nekā tradicionālās klienta puses izsekošanas metodes, piemēram, Facebook Pixel. Izmantojot Conversions API, uzņēmumi var piekļūt vērtīgam ieskatam par klientu uzvedību un preferencēm, padarot reklāmu kampaņas personalizētākas un efektīvākas.

 

Precīzāka izsekošana

Izmantojot Conversions API, varat izsekot klientu darbībām savā vietnē vai lietotnē ar nepieredzētu precizitāti. No produktu skatīšanas līdz to pievienošanai grozam, katra klienta darbība tiek reģistrēta, nodrošinot precīzus un vērtīgus datus, kas ļauj pieņemt gudrus lēmumus.

 

Tradicionālā ieviešana vs. mūsu risinājums

Lai gan Conversions API ir spēcīgs rīks, tā tradicionālajai ieviešanai ir nepieciešamas augsta līmeņa tehniskās zināšanas un tas var būt laikietilpīgs process. Lai risinātu šo problēmu, mēs pielietojam Conversions API Gateway ar Amazon Web Services (AWS) — risinājumu, kas ir ātrāks, pieejamāks un drošāks.

 

Tas ir ātrāks

Mūsu ieviešanas process ievērojami ietaupa uzņēmumu laiku un resursus. Izņemot no vienādojuma tehniskās sarežģītības, varat sākt ātrāk optimizēt savas kampaņas.

 

Pieejamāks

Mēs esam izstrādājuši savu risinājumu tā, lai tas būtu viegli lietojams, padarot to pieejamu plašākam uzņēmumu lokam neatkarīgi no to tehniskajām zināšanām. Izmantojot mūsu Conversions API Gateway, jums nav nepieciešama īpaša tehniskā komanda, lai sāktu izmantot servera puses izsekošanas priekšrocības.

 

Uzlabota drošība

Izmantojot AWS, mēs piedāvājam risinājumu, kas ir drošāks nekā tradicionālās ieviešanas iespējas. Visas jūsu datu drošības problēmas risinām mēs un AWS, ļaujot jums koncentrēties uz sava biznesa attīstību.

 

Klientu veiksmes stāsti

TRY mēs esam redzējuši Conversions API tiešu ietekmi uz mūsu klientu rezultātiem. Piemēram, viens e-komercijas klients pēc mūsu reklāmguvumu API risinājuma ieviešanas piedzīvoja izsekoto pirkumu pieaugumu par 50% un izsekoto lapu skatījumu pieaugumu par 30%.

Lai gan rezultāti var atšķirties atkarībā no katra uzņēmuma vajadzībām, mūsu risinājums pastāvīgi nodrošina precīzāku izsekošanu, labāku attiecinājumu un uzlabotu konfidencialitāti, tādējādi uzlabojot reklāmu kampaņu veiktspēju un kopējo izaugsmi.

CAPI_purchase_events_4

Nodrošini savu biznesu nākotnei, izmantojot Conversions API

Samazinoties trešo pušu sīkfailu skaitam, uzticama un nākotnes droša tracking risinājuma, piemēram, Conversions API izmantošana ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Ieviešot to tagad, vari nodrošināt, ka tavs uzņēmums ir gatavs stāties pretī visiem digitālās vides izaicinājumiem. 

Mūsu Conversions API Gateway pakalpojums, ko nodrošina AWS, piedāvā lietotājam draudzīgu, drošu un efektīvu šī uzlabotā tracking risinājuma ieviešanu. Tas ļauj jums izbaudīt daudzas Conversions API priekšrocības — uzlabota tracking precizitāte, uzlabots attribution, spēcīga datu drošība un atbilstība privātuma noteikumiem.

Lai iegūtu plašāku informāciju par mūsu Conversions API Gateway pakalpojumu vai ieplānotu demonstrāciju, sazinies ar mums. Mēs esam šeit, lai palīdzētu tavam uzņēmumam augt un gūt panākumus digitālajā laikmetā!


Sazinies ar mums!